17 December 2011

aku minat giler at kau -----> $%#%$




aku minat giler kat kau
ekk,sape tu? boyfriend ke? euww..aku mana laa ade boyfriend
takde orang minat pon
kesian kan?
haha..lagipun hidup single ni best what
tapi camtu laa..sometimes boring..tak ke? hee~ ape-ape pon
enjoy myself jela..SPM tahun depan
focus ! focus !
korang tahu aku sedang cakap pasal sape? sebenarnya aku giler fanatik laa dengan Heliza Helmi..
so cute+cantik+beauty+pretty
err...dengki tau ! aku mana ade cantik macam Heliza ni
berangan je lebih

\/
\/
\/
\/


nah ! amek kau..dengan rajin-nya aku meng-edit gambar
kasi dekat sikit dengan Heliza

another artist that I like
\/
\/
\/
mostly korean artist

kim bum (korea)
kim hyun joong (korea)
jung yong hwa (korea)
kang jiyoung (KARA) (korea)
nia ramadhani (indonesia)
mario maurer (thailand)
jericho rosales (filipina)
cristine hermosa (filipina)
taylor swift
selena gomez

ngee~ mesti korang-korang dah jemu scroll down kan
ramai bebenor yang aku suke ek
haha..lain negara lain orang
tak ke?

so,apa pendapat korang tentang taste aku kat artis-artis ni
ada good-good ka?
nae,I like them LOL~ much much^^







Suke story Denana? LIKE jer ! :)


LIKE Fan Page Denana sekali yer? :)

1 comment:

terima kasih drops comments
esok-esok drops lagi yer :)

 
Copyright at 2011-2012,Design and Template Edit by Alyaeyanaqaisara